Energiatakarékosság

Led izzók karácsonyra közösségeknek.

Adventi csomagokat és energiatakarékos LED izzókkal díszített karácsonyfát nyerhetnek az E.ON adventi pályázatán a kreatívabb baráti társaságok, és kisközösségek.

A pályázatról

Az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs vezetője, Károlyi Zsuzsanna elmondta: azok a baráti társaságok és helyi csoportok, akik kreatívan tudják bemutatni a szeretet ünnepére való készülődést, valamint azt is, hogy számukra a karácsony mit is jelent, egy-egy energiatakarékos LED izzókkal feldíszített nagyjából 5 méteres karácsonyfát nyerhetnek.

A vezető szerint a beérkező videók és fotók izgalmasak lesznek, hiszen minden közösségben másképp zajlik az adventi készülődés.

A legjobbnak ítélt pályázatok díjai (vagyis a karácsonyfák) a legjobb 24 pályázó közösség lakóhelyének forgalmas pontján kerülnek felállításra december elején.

A győztes pályázók adventi ajándékcsomagokkal gazdagodnak, és a legjobb pályázat tulajdonosai külön fődíjat kapnak.

Pályázni november 19-ig lehet a www.eonadvent.hu oldalon, ahol a részletes információk is megtalálhatók.

Forrás:ebrand.hu

 

 

 

Szuhi Attila

Szuhi Attila az Energiahir.hu egyik alapító tagja. Eredeti végzettsége geográfus, jelenleg tudományos segédmunkatárs. Szakterülete a levegőtisztaság-védelem, környezeti ügyek. Írjon neki:szuhia[kukac]valaszuton.hu G+ https://plus.google.com/117580315744520725537/

More Posts - Website - Google Plus

Kattints a hozzászólásokhoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com